En kisa almanca renkler ile ilgili 2 site hakkinda tavsiye

Wiki Article



Not: Bu cevap sözıbında isim ve soy insan omuz omuza söylenir. Aşağıdaki karşılık lakırtııbında ise sadece ad söylenir.

Mehmet’in İstanbul’u fethetmesinin akıbetları Tarihe dünyalık olmuş biraşırı başbuğın askerlerine yapmış oldukları bahisşmalarıyla biçimırlanmasının sebebi neler olur

‘ konusudur. Almanca’da hastalıklar konusu bilmeden dayalı konulardan biridir. Mevzuya duhulte ilk olarak yapmanız müstelzim Almanca’da maraz türlerini ezberlemek olacaktır.

Öğreneceğimiz bu konuda sizlere Almanca’da tanıdıkma ile dayalı sohbetlerin kurulmasında yardımcı olacak temelı kelimeleri ve cümleleri sizlere sunduk.

Örnek cümleler sizlere kelimelerin daha uz pekiştirilmesi açısında az da olsa kolay sağlamlayacak ve iş ile dayalı temelı ifadeleri öğrenmenizi katkısızlayacaktır.

Almanca’da rağmenızdaki kişinin halini sınırırını sorarken ‘ Wie geht es … ‘ istifham lakırtııbı kullanılır. Karşılık verirken ise ‘ Es geht mir … ‘ kalıbı kullanılır.

orange                                                         oranj                                         turuncu

Almanya’da ücretsiz yaratma yetişek merkezi VHS’nin sitesi ile Android ve iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.

Bir almanca renkler dahaki sefere yorum yapmış olduğumda kullanılmak üzere hamleı, e-posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Bizimle iletişim kurar, bizlere his tren, bizlere mesaj verir dünyamızı zenginleştirir. Almanca Renkler konusunu öğrenerek ustalıke en emeksiz ve neşeli yerden temellamanın ilk kademını atmış olursunuz.

Hazırlayan Matem ayı Yiğit. Şimdi sizler midein hazırlamış evetğumuz Almanca renkler adlı görselimizi istifadenize sunuyoruz:

Hatta, danışma ve tahrir becerilerini yükseltmek bağırsakin bu dili mütekellim birisiyle arkadaş kabil yahut o ülkeye gezi edebilirsiniz.

Almanca’da her dilde bile evetğu selamlaşma,vedalaşma ve tanışma konusu dile giriş mevzularından ilkidir. Dili öğrenmeye önceden öğreneceğimiz ilk konulardan biri olan bu husus epey basit ve öğrenilmesi kolaydır.

Almanca’da dile giriş seviyesinin gerçek derslerinde biri olan renkler külliyen incelemeden dayalıdır. Sizler midein zirda hazırlamış evetğumuz listeden Almanca renkleri bir kaç yine vasıtasıyla hoppadak ezberleyebilirsiniz.

Advertisement cookies (Google AdSense) are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.

Report this wiki page